spain
LLAUTS I VELERS
lloguer d'Embarcacions a Palamós

Llaüts i velers, és una empresa de lloguer d’embarcacions fundada l’any 1997 al mateix Port Marina de Palamós.

Des del 2019, som la segona generació al capdavant de l’empresa i seguim amb la mateixa filosofia de sempre, animats per la nostra gran estima al mar i a la costa on vivim i coneixem.

 

Preguntes freqüents

Trobareu la nostra oficina al Port Marina de Palamós.

La temporada alta comença en ple estiu, de l’2 de juliol al 28 d’agost; més els dissabtes de juny; 2 i 9 de juliol; i 3 i 10 de setembre. Tenim descomptes per dies: 2 dies, 5% / 4 dies, 10% / 7 dies, 15%

El combustible està inclòs en el preu del lloguer de les menorquines (especificat en les descripcions de cada barca). La resta d’embarcacions funciona com el lloguer de cotxes, i la gasolina no està inclosa.

Depèn del tipus d’embarcació. És possible navegar sense titulació, però amb limitació de potència de motor (15cv) i d’eslora de l’embarcació (no més de 5 metres). També si ho preferiu et posem un patró a la teva disposició. Trobareu aquesta informació a la secció embarcacions.

Omplint el formulari que trobareu a la secció contacte i realitzant el pagament on-line amb targeta de crèdit. A continuació rebreu un correu electrònic de confirmació amb les dades de la reserva.
Quan més aviat millor, sobretot per temporada alta.