OFERTES

Text ofertes descriptiu, Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,Text ofertes descriptiu,

Rent a Bike, ebike

OFERTA 1

text oferta 1

Text oferta 1 text text text

Preu:70€

Rent a Bike, ebike

OFERTA 2

text oferta 2

Text oferta 2 text text text

Preu:30€

Rent a Bike, ebike

OFERTA 3

text oferta 3

Text oferta 3 text text text

Preu: 170€

Tancar fitxa

Tot sortint a ma dreta del Punt Burricleta Port Marina agafem el carril bici que ens portara a un ambient rural absolut.

Aquesta ruta, tot i la proximitat del mar, transcorre plenament per l’interior del Baix Empordà. No obstant això tindrem vistes a gran part de la Costa Brava. Passarem amb les Burricletes per camps de conreu, vinyes, fruiters i espais boscosos, tot tenint al cap l’objectiu a assolir, l’ermita de Fitor, situada aquesta, en un dels contraforts de les Gavarres.

Tot pedalant descansadament per la plana de Vall-llobrega i gaudint del món rural, les cases pairals i la vida contemplativa podrem assolir punts elevats des d’on podrem observar torres de guaita de pirates i d’altres elements ocults des de la plana per on hem començat la ruta. També tindrem l’ocasió de visitar l’ermita de Fitor un dels punts més elevats de la zona i conèixer les llegendes de la contrada.

Tot desfent el camí, tornant ja amb el litoral de cara, podrem arribar al mirador de Mont-ras per observar tota la costa que abraça de Begur fins a Palamós, tot un blau marí que lluita per conquerir terreny amb les últimes restes dels contraforts que van a morir als penya-segats tan característics de la zona. Un paisatge encara salvatge i rural ens omple la vista amb les tonalitats blavoses del Mediterrani.

Tancar fitxa

Aquesta ruta ens mostrarà una de les parts més verges de la Costa Brava central, rodarem per camins frondosos entre el mar i la muntanya.

Sortirem del port esportiu de Palamós i tot passant de refiló per la part alta del poble entrarem de sobte al tram de via verda que uneix el poble de Palamós amb el de La Bisbal d’Empordà a través de la via del Tren Petit. Aquesta curiosa via ferrea fou creada gràcies a la industria principal de la zona, la surera, a la pràctica però, també va ser utilitzada pels veïns dels pobles propers com a mitjà de transport entre el mar i la muntanya.

A la meitat del recorregut de la via del Tren Petit deixarem la pista principal i ens dirigirem cap al bonic poble de Calella de Palafrugell, famós per les seves havaneres. Tot passant de llarg de Calella, ens endinsarem, per un GR, a les últimes pinedes que desafien el litoral, passant per davant dels magnífics jardins de Cap Roig i el seu castell que bé es mereixen una parada.Deixant enrere els jardins farem via cap a la platja del Castell, on els més agosarats podran fer una petita excursió a peu fins al poblat ibèric del castell. En aquest punt us trobeu en una de les platges més verges que queden a la Costa Brava central, gaudiu d’aquest entorn privilegiat.
Després del relaxament tan sols ens queda arribar amb les Burricletes al port Marina de Palamós.